تحقیق درباره ی هیدروژناسیون
یادگیری و پیشرفت
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
دیجیتال مارکتینگ
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
رشد کسب‌وکار
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
صنعت آموزش


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : پنج شنبه 15 فروردين 1398
بازدید : 493
نویسنده : کیا فایل

تحقیق درباره ی هیدروژناسیون

 

تاریخچه 3

کلیات 4

مکانیسم هیدروژناسیون 5

سلکتیویته واکنش و کاتالیست 6

ترتیب و سرعت واکنش 10

ایزومریزاسیون 11

عوامل مؤثر در هیدروژناسیون 12

الف) سرعت واکنش 12

اثر درجه حرارت بر سرعت واکنش 12

تأثیر فشار بر سرعت واکنش 13

تأثیر غلظت کاتالیست بر سرعت واکنش 14

تأثیر بهم زدن در سرعت واکنش 15

ب ) سلکتیویته واکنش ( انتخابی بودن ) 15

تأثیر درجه حرارت بر انتخابی بودن واکنش 15

تأثیر فشار بر انتخابی بودن واکنش 17

تأثیر غلظت کاتالیست بر انتخابی بودن واکنش 18

هیدروژناسیون در عمل 19

راکتور هیدروژناسیون ( سیستم بچ ) 22

تجهیزات کنورتر بچ سیستم دداند 23

کنورتر بچ در سیستم های دارای چرخه هیدروژن 25

هیدروژناسیون در سیستم مداوم 26

نحوه استفاده از کاتالیست 29

صاف کردن روغن و تخلیه کاتالیست 29

سایر تجهیزات لازم برای هیدروژناسیون 30

کاتالیست ها و کاتالیز 31

تعریف کاتالیست 31

کاتالیز همگن و غیر همگن 31

تئوری ساختمان کاتالیست 32

ویژگی های گوناگون کاتالیست ها 32

مسموم شدن کاتالیست 33

سموم گازی 33

سموم موجود در روغن 34

تأثیر مسمومیت بر ویژگی هایی به جز فعالیت کاتالیست 36

کاتالیست های آلیاژ نیکل 37

کاتالیست های نیکل احیاء شده مرطوب 38

کاتالیست های احیاء شده خشک به صورت رسوب 38

فلزات دیگری به جز نیکل به عنوان کاتالیست 39

کنترل کیفیت کاتالیست 40

ویژگی چربی های هیدروژنه 41

تأثیر هیدروژناسیون بر نقطه ذوب ، قوام و مقدار چربی جامد موجود 43

روش های کنترل هیدروژناسیون 44

 

چکیده:

وضعیت قرار گرفتن در زنجیره کربنی یا شرایط محیطی ملکول تری گلیسرید ممکن است با سرعت های مختلف هیدروژنه یا ایزومریزه شود.

برای مثال وقتی روغن سویا به صورت غیر کامل و بخشی[1] هیدروژنه می شود حداقل سی استر مختلف لینولنیک، لینولئیک و اولئیک تولید می شود

که اشکال سیس و ترانس آنها متجاوز از چهار هزار تری گلیسرید مختلف تشکیل می دهد. توسط کنترل هیدروژناسیون محصولاتی

با ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مختلف برای کاربردهای خاص تولید می شود که شامل روغن های جامد هیدروژنه ( شورتنینگ ) و 
چربی های پلاستیکی برای ساخت مارگارین ها و مصارف نانوایی ، قنادی و غیره است.

هدف اصلی از هیدروژناسیون تبدیل روغن های مایع به چربی های پلاستیکی است

که به طور گسترده به صورت مستقیم یا در محصولات غذایی مختلف به مصرف می رسند.

همچنین هیدروژناسیون سبب بهبود پایداری طعم چربی ها و روغن ها از طریق تأخیر در اکسیداسیون می شود.

 

شامل ورد 44 صفحه ای

 

 

 





:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: فایل , تحقیق , هیدروژناسیون , زنجیره کربنی , تری گلیسرید , ایزومریزه ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








فروشگاه فایل کیا؛ منبع جامع انواع فایل... چنانچه فایل مد نظرشما در بین فایل های بارگذاری شده در سایت موجود نبود،می توانید از طریق دایرکت پیج اینستاگرام@kiyafile.ir سفارش دهید.

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان منبع جامع انواع فایل و آدرس kiyafile.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.











RSS

Powered By
loxblog.Com
مدیر سبز، آموزش بازاریابی

TOOLS BLOG

TOOLS BLOG